madár az égen
Hívjon most: +36 30 222 3290
A stressz kezelése - kineziológia a gyakorlatban
Kineziológiáról röviden
Hová vezet a stressz

ÚJ ELÉRHETŐSÉG

2013-08-22 18:36:51
ÚJ ELÉRHETŐSÉG

8000 Székesfehérvár Horváth István utca 23-2. fsz.3.

A dolgok tisztázásának a lehetősége

Egyik ismerősömtől hallottam Emőkéről.(Voltam már 10 éve máshol kineziológiai oldáson,így érdeklődve hallgattam.)

Szimpatikus volt Emőke módszere,tetszett a komplex kezelés,amit nyújtott. Gondoltam alkalomadtán én is hasznát veszem...

2 hét múlva már ott is voltam.

Derék-láb fájdalmaim voltak, a volt férjemmel is külön költöztünk. Gondoltam a régi mintákat érdemes elengedni,amit lehet megoldani. Emőkénél éreztem: szimpatikus, jó helyen vagyok.

A tesztek után egy meridián energetikai blokkját sikerült oldani, amely kihatott a lábam működésére. A második oldás a rég elhunyt édesapámmal kapcsolatos volt. Megrendítő és egyben csodálatos élmény volt. A párkapcsolati oldáson érdekes volt számomra: Érezni hogy viszonyulunk egymáshoz. A dolgok tisztázásának a lehetősége. Mindhárom területen mára béke-nyugalom van bennem.

A kineziológiai oldásnál többet kaptam: Természetgyógyászati módszereket a problémáimra.

Kineziológiai teszttel:

-Útmutatást milyen Schüssler sóra, vitaminra, gyümölcsre, stb. van szükség.

-Pozitív megerősítések közül mi a legmegfelelőbb.

Test-lélek-szellem szintjén kaptam megoldást.

Nagy örömömre mára elmúlt a betegségem is, köszönet ezért!

Balogh Lászlóné

Kimond olyan dolgokat amik a fejemben vannak, de még saját magamnak sem merem elmondani

Kedves Emőke!

Szívesen írok pár sort, igaz az én tapasztalataim nem igazán hosszú távúak....

A kineziológia módszere sok embernek nyújtott már segítséget a környezetemben. Ennek ellenére én hosszas rábeszélés után kerestem meg Emőkét. Segítségével sikerül olyan problémákat felszínre hozni amiket még valójában nem rendeztem el magamban és segít is ezek megoldásában! A legfontosabb dolog viszont az, hogy kimond olyan dolgokat amik a fejemben vannak, de még saját magamnak sem merem elmondani, nemhogy másnak. Jó más szájából meghallani a gondolataimat, mert így megerősítést kapok arról,hogy jól gondolom!

A lelki segítség mellé kapok Tőle tanácsokat arra vonatkozóan is, hogyan és miként tudnám a testemet is a legjobb formába hozni. Mert ugye egyik sem működik tökéletesen a másik nélkül!

K. Hajni

Bátran javaslom klienseimnek és ismerőseimnek

Természetgyógyászként a fizikai test kezelése mellett ugyanakkora jelentőséget tulajdonítok a lelki okok feltárásának és kezelésének. Emőkénél ismerkedtem meg a Családállítás módszerével, melyet kitűnően ötvöz a kineziológiával. Az Őnála tapasztaltak alapján bátran javaslom klienseimnek és ismerőseimnek, hogy bizalommal forduljanak Emőkéhez, aki mind szakmai tudása, mind emberismerete, mind empátia készsége és személyisége miatt eredményesen végzi a kezeléseket.

Halmai László

Gondolatok a Családállításról

Ha megkérdezik tőlem mi a véleményem a Családállításról, ezt szoktam mondani:

Én nagyon szkeptikus voltam a módszerrel kapcsolatban annak ellenére, hogy foglalkozom energetikával. Amikor először jártam Emőkénél ilyen foglalkozáson, meglepően jól beleéltem magam mások szerepébe, annak ellenére, hogy soha nem is hallottam felőlük, és borzongató volt látni azt, hogy a saját magam problémájának állításakor más ismeretlen emberek milyen tökéletesen "hozták" a saját és családtagjaim tulajdonságait, a belső vívódásaimat és az ezekkel kapcsolatos gondolataimat.

Azt szoktam mondani, menj el, próbáld ki, vedd játéknak. Meg fogsz lepődni, milyen jól tudsz majd más emberek szerepébe bújni, és meg fogod látni milyen érdekes kívülről látni problémáidat, amikor más emberek jelenítik meg azokat.

Ne várj azonnali és gyökeres fordulatot az életedben (bár ez saját tapasztalatom szerint gyakran néhány óra múlva bekövetkezik). Állj úgy a dologhoz, hogy ha csak annyit elérsz, hogy a kívülről átélt problémáidra másképp - pozitívan tudsz rágondolni, és a megoldás irányában gondolkodsz, akkor már nagyon sokat tettél Magadért.

A Családállításon elinduló energiaáramlatok mindenképpen változást hoznak életedbe vagy így, vagy úgy, de azt gondolom, hogy változások mindig a megoldások felé visznek; és így már ki is léphetsz a tehetetlenség mocsarából.

Ne várd azt, hogy a módszer varázsütésre megoldja életed gondjait. Az életed azért van, hogy megéld a sorsod, és ha a Családállítás módszerét használod külső segítségként, akkor gondolataid, életed történései biztosan a megoldás irányába fognak fordulni.

Halmai László György természetgyógyász

hittem, hogy megoldható a problémám (és már nem is láttam olyan nagynak), és ez nagy lökést adott, hogy elinduljak az úton

Egy ideje el kezdett érdekelni, hogy mi, miért történik. Sokat olvastam ehhez a témához kapcsolódó írásokat, így nagyjából sikerült is elemeznem a helyzetemet. Viszont, hiába sejtettem, tudtam, hogy miért ismétlődik velem mindig ugyanaz (az életem egy bizonyos területén), valahogy magamtól nem tudtam megoldani. Ésszel még fel is fogtam, hogy mi lenne a helyes, viszont annyi tüske és elutasítás volt a lelkemben, hogy egyszerűen nem voltam képes az elfogadásra, megoldásra. Itt döntöttem el, hogy segítségre van szükségem. Ekkor már hallottam Emőkéről és az Ő módszeréről, ezért felkerestem.

Az első pillanatban tudtam, jó helyen vagyok. Emőke nagyon szimpatikus, nyitott és bizalmat árasztó személyiség. A kezelés során az is kiderült, hogy szakmailag is felkészült.

Az első találkozásunk óta hónapok teltek el, így már van némi tapasztalatom. A változás, ami bennünk zajlik, nem egyik napról a másikra megy, és nem kevés munka is kell hozzá. Viszont az én személyes tapasztalatom az volt, hogy már az első találkozásunk után felszabadultabb lettem, hittem, hogy megoldható a problémám (és már nem is láttam olyan nagynak), és ez nagy lökést adott, hogy elinduljak az úton.

Ha valaki érzi, hogy itt az idő változtatni az életén, hisz a kineziológia módszerében és nem fél segítséget kérni, bátran ajánlom Emőkét. Aki felkeresi, nem csak remek szakembert, hanem remek embert is fog találni a személyében.

K. Judit

Hauberl Emőke kineziológus

8000 Székesfehérvár, Horváth István utca 23-2 fsz.3
Telefon: +36 30 222 3290